NLP MASTER PRACTITIONER SERTİFİKA PROGRAMI

Kayıt Bitiş Tarihi:10.3.2022

15 - 19 KASIM İÇERİK VE UYGULAMA - ONLINE

20-21 KASIM SEÇMELİ YÜZYÜZE

İçerik ve Uygulama NLP Master Practitioner Sertifika Programı nedir?

Uzman olarak NLP ileri seviye tekniklerini uygulayabilmenin öğretilmesi eğitimidir. NLP Master Practitioner Eğitimi, NLP' nin ikinci basamak eğitimidir. NLP Practitioner sertifika programını başarı ile tamamlayanlar bu eğitimi alabilir. NLP Master; mentorluk becerilerini geliştirmekle kalmaz, supervisor olarak nasıl konumlaması gerektiği ile ilgili beceri eğitimi alır.

NLP MASTER PRACTITIONER Eğitiminin Amacı Nedir?

Bilinçdışının gücünü kullanmayı öğrenmiş NLP Practitioner’ın;

• Temsil Sistemlerini farklı boyutlarda kullanabilme yetkisini artırmak,
  • İletişimin dilini geliştirmekle kalmayıp, metafor ve meta model kalıpları ile, büyüleyici bir iletişim dili oluşturmak
  • İnançlar , değerler ve alışkanlıklarla değişim ve dönüşüm sağlamak
  • Zihin kullanımı ve odaklanabilme becerilerini en üst seviyeye çıkarabilme yetisi.
  • Motivasyon dilini kullanabilme ve hayata geçirmek
  • Zamanı kullanabilme ve yönetebilme becerisi kazandırmak

Kimler Eğitime Katılabilir?

• NLP Practitioner eğitimini tamamlamış olanlar
  • İletişim materyallerini yüksek seviyede kullanmak isteyenler
  • Bilinçdışının inanılmaz dünyasında doğru kanallara ulaşmak isteyenler
  • Olumsuz inanç, değer ve alışkanlıklarıyla çalışmayı üst düzeye taşımak isteyenler.
  • Zaman yönetiminde uzmanlaşmak isteyenler
  • Kurumsal hayatta, NLP’nin tüm tekniklerini kullanarak fark yaratmak isteyenler.

NLP MASTER PRACTITIONER eğitimi; örgün bir eğitimdir. Uygulama odaklıdır. Katılımcılar, her ders en az beş vaka ile çalışırlar. Eğitim bitiminde, sınıf içi uygulamalarla birlikte bu vakaların 300 e ulaşması hedeflenmiştir.

30 Saatlik eğitim içerik bilgisi ile birlikte 20 saat uygulama içerir. Eğitim bitinceye kadar, katılımcı; saha dışında 35 uygulamayı ve bir anlatım içeren vaka çalışmasını bitirme ödevi olarak eğitmene, okula raporlanmak üzere sunmalıdır.

Eğitim Sonunda:

*Katılımcılar; Nişantaşı Üniversitesi Onaylı “NLP MASTER PRACTITIONER” sertifikasını almaya hak kazanırlar.

*NLP MASTER PRACTITIONER sertifika programını tamamlayanlar; NLP Trainer olma yolunda iki aşamayı da tamamlamış olurlar. Eğiticinin Eğitim Eğitimini tamamladıklarında, NLP Trainer olabilirler.

EĞİTİM YERİ: ONLINE/CANLI - SEÇMELİ YÜZYÜZE

EĞİTİM BEDELİ: 3.750 + KDV (KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI)