+90 (212) 210 10 10

1888 ₺ (KDV Dahil)

Talep et

Eğitim İçeriği

Master Bilişsel Koçluk Nedir?

Profesyonel Bilişsel Koçluk Eğitimi almış Koç'lar'ın, 60 Saat ve üzeri eğitim almış, Yaşam Koç'ları'nın, ( 10 Saatlik ACCTP denklik eğitimine katılım şartı), ICF, AC ve EMCC akredite Koç'ların, uzman olarak, bireysel koçluk dinamiklerinin tümünü, bilişsel seviyede yapabilmenin öğrenilmesi eğitimidir. Üst düzey koçluk eğitimidir.

Master Koç; mentörlük becerilerini geliştirmekle kalmaz, supervisor olarak nasıl konumlaması gerektiği ile ilgili beceri eğitimi alır.

Eğitim İçeriği:

• Bilişsel Koçluk'ta Uzmanlaşma
  • Yaşam Koçluğu
  • Öğrenci Koçluğu
  • İlişki Koçluğu
  • Yönetici Koçluğu modüllerinde yetkinlik kazandırma

Master Bilişsel Koçluk Eğitiminin Amacı?

• Profesyonel Bilişsel Koçluk Eğitimi almış Koç’ların, ileri seviyede koçluk mesleğini icra etmelerini sağlamak
  • Eğitmen Koç’ları fazlalaştırmak amacıyla, ileri seviye Koç’lar yetiştirmek
  • Uygun içerik ve vakalarla yapılan uygulamaları geliştirerek, mentorluk ve supervisor lığı yaygınlaştırmak
  • Uluslararası düzeyde Master Bilişsel Koçlar yetiştirmek.

Kimler Eğitime Katılabilir?

• Profesyonel Bilişsel Koçluk Eğitimi almış Koç’lar.
  • 60 Saat ve üzeri eğitim almış, Yaşam Koç’ları ( 10 Saatlik ACCTP denklik eğitimine katılım şartı)
  • ICF, AC ve EMCC akredite Koç’lar.

Master Bilişsel Koçluk Eğitimi; örgün bir eğitimdir. Uygulama odaklıdır. Katılımcılar, her ders en az beş vaka ile çalışırlar. Eğitim bitiminde, sınıf içi uygulamalarla birlikte bu vakaların 300 e ulaşması hedeflenmiştir. 30 Saatlik eğitim içerik bilgisi ile birlikte 20 saat uygulama içerir. Eğitim bitinceye kadar, katılımcı; saha dışında 35 uygulamayı ve bir anlatım içeren vaka çalışmasını bitirme ödevi olarak eğitmene, okula raporlanmak üzere sunmalıdır. Yönetici Koçluğu modüllerinde yetkinlik kazandırma

Eğitim Sonunda:

• Katılımcılar; Nişantaşı Üniversitesi Onaylı “MASTER BİLİŞSEL KOÇLUK” sertifikasını almaya hak kazanırlar.
  • Assocation for Coaching Türkiye tarafından ayrıcalıklı üyelik fırsatlarına sahip olurlar.
  • Professional Cognitive Coach olarak; Assocation for Coaching Coach (AC Koçu) olmak üzere çıktıkları yolda; eğitim boyunca gerçekleştirdikleri saha dışı uygulamaları, AC supervisor une sunabilirler.

Eğitim bedeli: 2.000 TL (Tüm Kredi Kartlarına Taksit İmkanı)

Tüm Eğitimler