ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ SERTİFİKA PROGRAMI

Kayıt Bitiş Tarihi:1.9.2019

Eğitim aynı zamanda, şirketler için dizayn edildiğinden, gelen talepler doğrultusunda, farklı tarihler düzenlenecektir.

Bilinç ve bilinç dışı zihinlere hitap eden sunumlar yapmak ister misiniz?

Profesyonel yaşamınızda ya da kişisel gelişim sektöründe bu şekilde olarak var olmak başkalarının öğrenme süreçlerine rehberlik edebilmek için hem bilinçli zihin hem de bilinç dışı zihin için çok etkili ve sıra dışı teknikleri deneyimleyerek öğrenme imkanınız olsaydı bu sizin için ne kadar değerli olurdu? Fark yaratmak sizin elinizde.

***Bu programa katılarak sektörünüzde farklılaşıp yeni bir kariyer ile yaşamınıza yön verebilirsiniz.

Kimler Almalı?

• Sunum yapabilme ve sahne becerilerini geliştirmek isteyen eğitimciler ve yöneticiler
  • Sertifika programlarına katılan ve bu alanda muhteşem sunumlar yapmak isteyen, Kişisel Gelişim Profesyonelleri
  • Herhangi bir konuda uzmanlığı olan kişilerin yine bu uzmanlıkla ilgili eğitim içeriği vermek isteyenler
  • Şirket içi eğitimler vermek isteyenler

• Bilinç ile bilinç dışı arasındaki farklar
  • Bilinç dışı ile öğrenmek
  • Dil kalıpları
  • Ses tonlamalarına uymak
  • Beden dili Usta eğitmenin özellikleri
  • 4 mat modeli
  • Hafıza teknikleri
  • İlgili diğer teknikler ve modeller

Program, öğrencinin eğitimini bir sunumla sona erdirmesi ile son bulur.

SERTİFİKASYON SÜRECİ

1. Tüm derslere eksiksiz katılmış olmak
  2. Öğrencinin uygulamalardaki performansında başarılı olmak
  3. Hazırlamış olduğu bir eğitim videosundan sınava girmek. (Sınav Notu: 80 ve üstü olmalıdır.)
  4. Program sonunda Nişantaşı Üniversitesi onaylı, “ ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ sertifikası verilecektir.

Program sonunda eğitim içeriğinden oluşan manueller ve eğitim kitapçığı Pdf olarak öğrencilere verilecektir.

• Kayıtlar 8 Nisan tarihinde başlar. 1 Eylül'de son bulur.
  • Tüm Eğitimler %20 indirimlidir!
  • Eğitimler hafta içi gündüz ve akşam saatlerinde yapılacaktır.
  • Hafta içi: 14.00- 17.00 ve 18.30- 21.30 dur.
  • Tüm eğitim programları için; eğitim takvimi, katılımcı ile birlikte belirlenir.
  • Tüm eğitim programları için; eğitmenle ön görüşme yapılabilir.