DİJİTAL FOTOĞRAF YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Kayıt Bitiş Tarihi:24.1.2020

PROGRAMIN AMACI

Günümüzde, dijital teknolojilerin eriştiği nokta fotoğrafçılığı da derinden etkiliyor. Fotoğraf, geçmişte hiç olmadığı kadar kolay ulaşılabilir. Diğer taraftan; üretim anlamında sonsuz estetik ve ticari talepleri karşılamak; kalıcı ve fark edilir olmak bir o kadar zor hale geldi.

İsminden de hemen fark edeceğiniz üzere; standart bir eğitimin çok ötesinde; sizi her yönden tam donanımlı, söz sahibi hale getirmeyi amaçlayan; konuyu fotoğraf yönetimi olarak ele aldığı için; ekipman tercihinden yaratıcı çekim tekniklerine; görsel tasarımdan sanatsal stil oluşturmaya; fotoğraf işlemeden baskı tekniklerine; fotojenik duruştan algı yönetimine; fotoğraf gezisinden portre atölyesine kadar çok geniş spektrumlu bir program.

"Fotoğraf çekmek" yerine "fotoğraf üretmek"; "bakmak" yerine "görmek" isteyen siz ayrıcalıklılar için hazırlanmış; mesleki ipuçları ile zenginleştirilmiş, uygulamalı, Yetkinlik Odaklı Bütünleşik (Tüm Seviyeler ) Dijital Fotoğraf Yönetimi Sertifika Programı.

HEDEF KİTLE

•  Fotoğrafçılıkta yeni-tecrübeli ayrımı yapmaksızın; yepyeni bir fotoğrafçılık vizyonuna uyanmak isteyen herkes için.
  •  "İstek ve gayretle her işin öğrenilebilir olduğuna inanıyorum. Mesleği ticari profesyonel fotoğrafçılık olan; aynı zamanda sanatçı ünvanlı bir eğitimciden işin her iki yönünü de öğrenmek ve emeğimi saygın bir sertifika ile taçlandırmak istiyorum" diyen herkes için.
  •  "Mesleki bilgilerini, piyasa tecrübelerini benimle paylaşacak, yetkin bir fotoğrafçı çevremde olsun istiyorum" diyen herkes için.

KATILIMCILARA KAZANIMLARI

Program ile Kazanacaklarınız

Görmek için Bakmak Bilinci Görsel Tasarım Işığı Tanıma ve Yaratıcı Amaçla Kullanma Fotoğraf Makinası ve Aksesuarları ile Bütünleşme Manuel Çekim Yeteneği; Profesyonel Pozlama Temel Portre Işık Setupları ve Modelli Portre Atölyesi Şehiriçi Fotoğraf Gezisi Editing, Retouching, Baskıya Hazırlama

ve Ötesi...

Fotoğrafik Bakış Açıları ve Tematik Perspektif Fotojenik Duruş; Kişisel İmaj - Bedel Dili - Algı Yönetimi Hızlı Başvuru Kontrol ve Kalibrasyon Materyalleri

Ve Sonuç...

Mesleki İpuçları ve Piyasa Deneyimleri ile Zenginleştirilmiş Bilgiye dayalı Özgüven; Etkili Fotoğrafik Üretim Yetkinliği Çok Saygın bir Sertifika

Eğitim Yeri: Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüsü

Eğitim Ücreti : 1.950 TL +Kdv ( Tüm Kredi Kartlarına Taksit İmkanı)

• Tanışma Giriş
  • Görsel Tasarım - 1
  • Ustalardan Fotoğraf Okuma
  • Görsel Tasarım - 2
  • Ustalardan Fotoğraf Okuma
  • Fotoğrafçılığın Geçmiş ve Geleceği
  • Fotoğraf Makinasının Anatomisi ve Çalışma Prensipleri
  • Fotoğraf Ekipmanları
  • Profesyonel Pozlama
  • Estetik Fotoğraf İçin Sanatsal ve Teknik Kondisyonlar

• Fotografik Bakış Açıları ve Tematik Perspektikler
  • Fotonejik Duruşa Giriş
  • Kişisel İmaj - Beden Dili - Algı Yönetimi - Fotojenik Duruş
  • Portre Işık Setupları
  • Modelle Portre Atölyesi
  • Photoshopa Giriş
  • Şehiriçi Fotoğraf Gezisi ve Gün Sonu Değerlendirmesi
  • Katılımcıların Fotoğraf Üretimleri Üzerinden Editing - Retouching ve Baskıya Hazırlama Atölyesi

Eğitmen Hakkında

Mira Argun, İstanbul'da yerleşik, eklektik tarzı ile bilinen Profesyonel Fotoğrafçı ve Sanatçı. Harvard Dijital Fotoğrafçılık eğitimini tamamladı. Marmara Üniversitesi'nde fotoğraf eğitimi aldı. Uluslararası ödül kazananlar dahil olmak üzere, İç mimariden ürüne; yaşam tarzından aksiyona birçok ticari fotoğraf projesinde yer aldı. Sınırlı sayıda eserleri galeri ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Seçilmiş eserleri saygın uluslarası online platformlarda sergilenmektedir. Ses getiren Tematik Fotoğraf Projelerinin yaratıcısı ve düzenleyicisi olarak, uzmanlık konularında seminerler ve workshoplar vermekte; mentörlük yapmaktadır.

Daha fazla bilgi için

http://www.miraargun.com/ websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sorularınız için,

Mira@MiraArgun.com