BUSINESS COACHING SERTİFİKA PROGRAMI

Kayıt Bitiş Tarihi:1.6.2020

Programın Amacı

Bu program; Kurumsal dünyada Business Coach’ların bütünsel bakış açısı ihtiyacı ile doğmuştur.

Business Coach, bütünsel bakar. Kurumun kültürüne dönük çalışır. Lider, yönetici ve kariyer koçluğunda yetkindir.

Business Coaching aynı zamanda; Kurumların, yeni dünya düzenindeki çalışanlarının gerçek ihtiyacı olan koçluğun, yöneticilik ve liderlik vasıfları ile bir bütün olarak harmanlanmasını sağlamak için oluşturulmuştur.

Koçluk mesleği, Dünyada ve Türkiye'de gelişen şirketlerin çalışanlarının potansiyellerini en verimli şekilde ortaya çıkarmaları ve hayata geçirmeleri için en kuvvetli araç olarak görülmektedir. Yapılan araştırmalarda kurum içi koçluk bilinci gelişen kurumlar % 30-40 oranında verimliliklerini artırmaktadırlar.

Hedef Kitle

• Kurum içi yönetsel gelişimi hedef belirleyenler
  • Hiç koçluk eğitimi almamış ve bununla birlikte, Kurumsal Yaşamda Koçluk Mesleğini yürütmek isteyenler
  • Profesyonel bir Koç olarak, yetkinliğini kurumsal düzeye taşımak isteyenler.
  • Kişisel Gelişim Kariyerlerine Business Coaching becerilerini de katmak isteyenler.
  • Yöneticilik ve Liderlik ile Koçluğu bütünleştirip kariyerlerini geliştirmek isteyenler.
  • Ekip yönetiminde profesyonelleşmek isteyenler.
  • Çalışma alanını genişletmek ve bütünsel bakış açısı sağlamayı amaçlayanlar
  • Şirketlerini kurumsallaştırmak ve daha sağlam temeller kurmayı hedefleyenler
  • Değişim ve dönüşüme adapte olabilmek isteyenler

Katılımcılara kazanımları

• Koçluk becerileri kazanımı yanı sıra, kurumsal yapıya hakimiyet
  • Kurumlara ve Kurum Çalışanlarına koçluk yapabilme yetkinliğ
  • Kurum içinde Yönetici ya da Liderlik özelliği taşıyan kimlikler için ise; İş koçluğu Yönetici koçluğu, Kariyer koçluğu vs. uzmanlaşmak
  • Geleceğe dönük sağlam temelli vizyon oluşturabilme becerisi
  • Gelişim ile performansın artması
  • Yönetici ve çalışanlara koçluk ve mentorluk yapabilme yetkinliği r kurmayı hedefleyenler
  • Değişim ve dönüşüme adapte olabilmek isteyenler
  • Koç gibi Lider olarak kurumlarda danışmanlık yapabilme imkanı.
  • Bireysel ve kurumsal alanda Koçluk bilgilerini içeren eğitimler verebilmek

EĞİTİM SONUNDA...

• Katılımcılarımız, 40 saatlik programı tamamladıklarında ve sınavlardan 80 ortalama ile geçtikten sonra, programı başarıyla tamamlamış olurlar.*Program bitiminde Üniversitemiz tarafından kendilerine;
  • Nişantaşı Üniversitesi ve Nişantaşı SEM logolu ve ıslak imzalı " BUSINESS COACHING” sertifikası VERİLİR.

Program:40 Saat
Pazartesi –Salı- Perşembe
1 HAZİRAN – 22 HAZİRAN
Program Saati: 15.00 - 18.00
Eğitim Yeri:  Online Canlı

Uygulama günleri ayrıca eğitmen ve öğrencilerle birlikte kararlaştırılacak olan gün ve saatlerde, toplam 30 saat olacaktır. Katılımcı, eğitim süresince toplam 15 saat ses ya da görüntü kaydı alınmış, uygulamayı ayrıca kuruma sunmalıdır.
Eğitim Ücreti: 2.000 TL +KDV ( Tüm Kredi Kartlarına Taksit İmkanı)

DERS PROGRAMI

1 Haziran - 4 Haziran