Eğitimler

Ön Kayıt Bitiş: 4.5.2019

NLP KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI

NLP yaşamınızı daha zengin ve doyumlu hale getirmek için duygu, düşünce ve davranışlarınızı yeniden programlayarak olaylara, durumlara, alışkanlıklarınıza, ilişkilerinize verdiğiniz anlamları değiştirerek sizi istediğiniz sonuçları almanıza yardımcı olacak bir yaşam sanatı modelidir.

Ön Kayıt Bitiş: 9.4.2019

Maksimum Katılımcı Sayısı: 60

Health & Fitness Club Management Sertifika Programı

• 500m2 ve üzerindeki Fitness Kulüpleri & Spa yönetimi alanlarında yöneticilerin ve yönetici adaylarının kendini geliştirmesi; profesyonel olarak spor sektöründe çalışan ve çalışmak isteyen herkez için planlanmıştır.

Ön Kayıt Bitiş: 20.4.2019

Maksimum Katılımcı Sayısı: 100

Kpss Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Alan Sınavı Hazırlık Eğitimi

KPSS Beden Eğitimi Öğretmenliği Alan Sınavına girecek öğrencilerin, sınava yönelik konular hakkında yeterli bilgi ve birikimin sağlanması aynı zamanda sektörde nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni yetiştirilmesi sağlamaktadır.

Ön Kayıt Bitiş: 13.4.2019

Maksimum Katılımcı Sayısı: 18

Otel Yöneticiliği Eğitimi Sertifika Programı

Otellerin temel yönetim dinamiklerini katılımcılara aktarmak, olası sorun ve çözümleri tartışmak, turizm sektöründeki zorlu standartlara uyum sağlayabilecek donanımı sağlamak ve en önemlisi de fark yaratabilmek adına gerekli vizyonu kazandırmaktır.

Ön Kayıt Bitiş: 5.4.2019

Maksimum Katılımcı Sayısı: 15

Dj Eğitimi Sertifika Programı

Play Music Production ve Nişantaşı Sürekli Eğitim Merkezinin ile ilk defa düzenleyeceği DJ Eğitim Programı, Maslak 1453 NeoTech Kampüs’ünde 6 Nisan 2019’da başlıyor. 16 saat ve 2 hafta sonundan oluşan, profesyonel, sektörde faal ,aynı zamanda eğitimde de tecrübeli DJ kadrosu ile Nish Dj Sertifika Programı adı altında gerçekleşecek eğitim fırsatını kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Ön Kayıt Bitiş: 1.4.2019

Yaratıcı Yazarlık: Roman/Hikaye Yazarlığı

Yazmak İçin Sihirli Sözcüğü Biliyor Musunuz?’

Ön Kayıt Bitiş: 29.3.2019

Spor Psikolojisi Eğitimi Sertifika Programı

Maksimum Performans ve Nişantaşı Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin 3.sünü düzenlediği Spor Psikolojisi Sertifika Programı müthiş kadrosuyla 2019 yılı Ocak ayında açılıyor. 6 gün sürecek sertifika programımızda Türkiye de kariyer yapmış deneyimli eğitmenlerimizle size sunduğumuz bu eğitim fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Hemen Başvur

Ön Kayıt Bitiş: 2.3.2019

Maksimum Katılımcı Sayısı: 10

Uluslararası Akredite Profesyonel Bilişsel Koçluk Eğitimi

Dünyada ve Türkiye’de hızla yayılan Koçluk mesleğini bir kariyer başlangıcı olarak düşünüyorsanız; “Uluslararası Akredite Profesyonel Bilişsel Koçluk Eğitimi” sertifika programı sizin için doğru bir adımdır. Kişisel Gelişim, artık tüm dünyada bir sektördür. Bu sektörde ayrışmanın tek yolu ise; konusunda uzmanlaşmış bir eğitmenle, profesyonelleşmiş kurumlar tarafından onaylanmış metodolojik bir eğitimi kendi uzmanlığınız haline getirmektir.

Eğitimi Tekrar Talep et
Hakkımızda

Nişantaşı Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, özgün eğitimin yanı sıra kendilerini diğer alanlarda geliştirmek isteyenleri destekleyen bir kurum olarak hizmet veriyor. Nişantaşı Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde eğitimler farklı alanlarda konusunda uzman eğitmenler ve sektör profesyonelleri tarafında veriliyor. Eğitimler tasarlanırken hem akademik bilginin hem de uzmanların tecrübelerinin programlarda yer almasına önem veriliyor…