Sihirli Kelimelerle Diksiyon Ve Hitabet Sanatı

Kayıt Bitiş Tarihi:12.2.2019

PROGRAMIN AMACI:

Sihirli Kelimelerle Diksiyon Ve Hitabet Sanatı sertifika programı ile eğitim kapsamında katılımcılara Türkçe ve Türkiye Türkçesi Standart Dili ( İstanbul Türkçesini) doğru kullanmayı, kendini sözel ve beden dili ile daha net ifade etmeyi, Topluluk önünde konuşurken stresi ve stres kaynaklı bir çok olumsuz fizyolojik etkiyi azaltmayı, doğru nefes almayı öğrenerek konuşma ve gündelik yaşamlarda kaliteyi artırmayı, karaktere göre iletişim tekniklerini ve enerji alanlarını kullanmayı öğretecektir.

HEDEF KİTLE:

Sihirli Kelimelerle Diksiyon Ve Hitabet Sanatı sertifika programına, Türkçe dil bilgisi kurallarına hakim olan, dilini daha iyi kullanmayı hedefleyen, topluluk önünde konuşurken çeşitli sıkıntılar yaşayan, heyecanı ve stresi kontrol etmek isteyen, iletişim tekniklerini öğrenmeyi amaçlayan herkese açıktır.

KATILIMCI KAZANIMLARI:

Programa katılanlar;

• Doğru nefes almayı
  • Beden dili doğru kullanmayı
  • Heyecanı ve stresi kontrol altında tutmayı
  • Türkçeyi doğru konuşmayı
  • Sözel ifadelerini vurgu ve tonlama ile desteklemeyi
  • Soluk denetimini
  • Etkin dinlemeyi
  • Konuşmada ses eğitimini almış ve daha iyi iletişim kurabilecek hale gelecektir.

Nişantaşı Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Sihirli Kelimelerle Diksiyon Ve Hitabet Sanatı Sertifika Programının katılımcılarına, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü imzası olacak şekilde sertifika verilecektir.

* Program sonunda %80 devam koşulunu sağlamaları koşuluyla katılımcılara sertifika verilecektir.

Semiha Şahin - Renkli ve Dikkat Çekici Anlatım
Burcu Kaya - Ses,Nefes,Sesli Harf Kullanımı ve Çalışmaları